Ne-nasilna komunikacija ni le način komunikacije, to je način življenja. To je tisto obljubljeno življenje; brez obsojanja, brez krivde, brez prisil, kjer je človeška povezava globoko cenjena. Učimo se dajati in sprejemati iz srca, s ciljem da poiščemo in razumemo naše in sogovorčeve potrebe ter jim tudi zadostitimo v polnosti.

Dobra komunikacija je ključ. Na žalost je naš jezik poln obsojanj, obtoževanj, kritike, ločevanj na dobre in slabo ter prisil. Ker ne poznamo drugega, niti ne vemo, kako preprosta in srčna sta komunikacija in so-bivanje lahko.

Dovolite si izkusiti lahkotnost in svobodo, ki vam jo ponuja ne-nasilna komunikacija in si odprite vrata v lepše življenje. Pridružite se nama še danes. ;

Najina zgodba z ne-nasilno komunikacijo


Ko sva se midva spoznala z ne-nasilno komunikacijo, je bil najin odnos na dnu. Dnevno sva se prepirala in nikakor nisva bila sposobna razumeti drug drugega. Vse druge plati najinega življenja so trpele zaradi najinega vse slabšega odnosa.

Ko sva privč naletela na to veščino, je v nama nekaj kliknilo. Kot da sva našla, kar sva že dolgo iskala. Z uporabo ne-nasilne komunikacije sva se globoko zbližala, dosegla razumevanje drug drugega (tudi ko se ne strinjava) ter si ustavrila magičen odnos. Najin odnos sedaj je iskren, poln zaupanja in lahkotnosti. Nerešljivi problemi več ne obstajajo. Res, še najini “prepiri” so sedaj polni smeha in skupnega iskanja potreb ter sodelovanja. Tudi ti imaš lahko tak odnos. :)

Ne-nasilna komunikacija nama je popolnoma rešila zvezo, ne samo to, popolnoma nama je spremenila razumevanje in pogled na svet. Tudi vsi ostali odnosi so se izboljšali, vključno z odnosom sama s sabo. Težko je verjeti, da ima nekaj tako spregledanega, kot je komunikacija takšno moč, ampak midva ne moreva prehvaliti kako življenje spreminjajoča je ta tematika. Prepričajte se sami!Podari si darilo boljših odnosov