Zakaj delati z nama?

Najino pristop je unikaten, saj imata priložnost delati tako z moškim kot žensko.

Poleg tega vedno priporočava tudi delo 1:1, kjer Ema dela z žensko, Kristjan pa z moškim, kjer se laho poglobita vase in vajine potrebe in bolečine predelata v miru.

Srčika najinega dela pa je seveda skupno delo, kjer vaju po vajinih željah peljeva čez željen proces. Odstranila bosta vse, kar vaju omejuje in ponovno našla mir in izpolnjenost.

Najino delo je primerno tako za heteroseksualne kot tudi za homoseksulne pare in imava odlične izkušnje pri delu z obema. Poleg tega je namenjeno parom, ki se počutijo izgubljeni, kot tudi tsitim, ki jim gre odlično, a si vseeno želijo narediti korak naprej.

Kako izgledajo individualne seanse?

Proces vedno narekujeta vidva.

Za začetek vedno priporočava neobvezujoč brezplačen 20 minutni klic, kjer povesta kaj so vajine želje in cilji.

Glede na to bomo skupaj sestavili proces, ki vama odgovarja - ponavadi priporočava prvo skupno srečanje, nato individualno srečanje (Kristjan z moškim ter Ema z žensko) ter nato ponovno skupna srečanja, da dosežeta želeno spremembo.

Moški in ženske smo drugačni - tu ni dvoma. Ne razlikujejo se le naše želje in potrebe, ampak tudi način na katerega predelujemo stvari. Zato ima delo ženska z žensko ter moški z moškim tako moč, kar so pokazale tudi izkušnje.

Na ta način vama omogočava najmočnejši in najbolj efektiven proces, da lahko potem h skupnemu delu pristopita z razčiščenim notranjim konfliktom in jasnimi potrebami, mejami in željami.

Število seans je seveda čisto prilagojeno vajinim željam, priporočava pa jih najmanj 5 (3 skupne in 2 individualni).

Zakaj izbrati prav naju?Sva učitelja Ne-nasilne komunikacije in mediacije s katerima se ukvarjava že vrsto let. Oba imava za sabo kilometrine dela, Kristjan z moškimi in Ema z ženskami v obliki Ženskih in Moških krogov. Kristjan je coach, Emina druga ljubezen pa je zdravje in medicina.

Najino delo temelji tudi na tantri, ki prinaša ogromno praks in tehnik za globljo intimo in iskrice.

Poleg tega pa...

...sva bila tudi midva enkrat tam. Čisto zrušen odnos, toksični pogovori, jok vsak drug dan, občutki ne varnosti in omejevanja, neprivlačnost... In danes sploh več ne veva kaj je to.

Obljubiva vama - to ni konec. To je povabilo, da gresta globlje.


Evolucija Ljubezni

Brezplačna zbirka vaj in tehnik za globlji partnerski odnos


Sta pripravljena odkriti kdo sta, ko odstranita vse kar vaju omejuje?

Evolucija Ljubezni je zbirka 16ih vaj, ki vama bodo pomagale poglobiti vajin odnos ter ponovno prižgati iskro navdušenosti nad življenjem ter drug nad drugim.

Razdeljene so v 3 poglavja – prvo o temeljih zveze, drugo o vsakem posamezniku (ker mora vsak zase biti celota) ter tretje o ustvarjanju globlje povezave.

Namenjena je tako heteroseksualnim, kot homoseksualnim parom, pa tudi če si trenutno brez partnerja, lahko veliko odneseš.

In na voljo je BREZPLAČNO!

V kolikor vama noben od obstoječih paketov ne odgovarja, predlagava, da se prijavita na brezplačen 20-minutni klic, kjer lahko skupaj sestavimo paket prav za vaju.